Window Deco glasfolie, kwaliteit op maat

WindowDeco

Window Deco glasfolieBij Window Deco glasfolie gevonden! Hiermee kunnen wij de vooraanzicht van onze woning eindelijk af maken. Ik ben zelf al een lange tijd druk opzoek naar folie voor op de voordeur. Bij is is de voordeur van glas en daar kijken mensen maar al te graag doorheen. Nu vind ik dat op zich niet zo heel erg, wel als het vrijwel iedere vijf minuten is. Onze voordeur zit aan een looppad naar de supermarkt. Dit houdt in dat hier onwijs veel mensen langs lopen en die kijken bij ons naar binnen.

Zo ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om hier snel verandering in te brengen. De gordijnen overdag dichthouden is geen optie, dan wordt het te donker bij ons en dan moet ik voor ons de verlichting aan doen. Met luxaflex werken wil ik sowieso niet, dan maar op het internet zoeken naar iets wat wel werkt.

Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Window Deco glasfolie. Hier is het mogelijk om de folie te bestellen met het gewenste motief waar je naar op zoek bent. Met name de kosten die ik had gezien is het erg interessant.

WindowDeco

Window Deco glasfolie van kwaliteit

Aangezien de prijzen in combinatie met de kwaliteit perfect is, heb ik ervoor gekozen om te gaan bestellen. Mijn bestelling was geplaatst en de openstaande rekening had ik meteen voldaan. De volgende dag had ik al een bestelling in ontvangst mogen nemen en daar ben ik onwijs tevreden over. Het was voor mij wel even kijken hoe dat ik het moest aanbrengen op het glas, maar dat had ik ook zo onder de knie. Vanaf dat moment voel ik mij echt een stuk fijner in mijn eigen woning. Gelukkig hebben wij geen last meer van mensen die bij ons naar binnen kunnen kijken.