Wat is moduleo en waarom is het zo populair?

moduleo

Wie een vloer gaat uitzoeken, zal gelijk zien hoeveel opties er zijn. Dan gaat het niet alleen om materialen. Er zijn ook eindeloos veel opties wanneer het gaat om merken. Moduleo is een van die merken. Dit bijzondere bedrijf heeft een uniek productieproces ontwikkeld en maakt daardoor uitzonderlijke vloeren. Het is dan ook snel een van de meest populaire opties aan het worden. En wist je dat moduleo een Belgisch bedrijf is? Ook nog om de hoek van ons! 

Over moduleo

Moduleo maakt met name luxe vinylvloeren. Ze zijn natuurlijk niet het enige bedrijf die dat doen. Toch vallen ze op in de massa. Dat heeft met name te maken met de manier van design. Moduleo richt zich op het ontwikkelen van duurzame producten. Het productieproces is dan ook verduurzaamd. De vloeren van dit merk zijn ondertussen toch goed te onderhouden, eenvoudig te installeren en gaan lang mee. Het unieke design is een mooie bonus.

Geïnspireerd door de natuur

De designers van moduleo vinden hun inspiratie in de natuur en dat is te zien. Het is de bedoeling om duurzame producten te maken met een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Ook al gaat het om een duurzame soort kunststof, dan nog zal het er allemaal warm, natuurlijk en gezellig uitzien. Want wooncomfort en design worden zeker niet vergeten bij dit merk. 

moduleo

Productie in Europa

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om producten te kopen die duurzaam worden gemaakt en het liefste in de omgeving. Een vloer die is geproduceerd om de hoek is natuurlijk duurzamer dan als deze van de andere kant van de wereld komt, al is het alleen door de transportkosten die uitblijven. Daarom kiezen veel Nederlanders voor moduleo. Dit bedrijf bevindt zich namelijk volledig in België en is dus vlakbij onze landsgrenzen te vinden.