Tip voor een verhoogd wandcloset

sanispecials-logo

Ben je onlangs verhuisd of wil je jouw badkamer graag verbouwen en beschikt de desbetreffende ruimte niet over een afvoer dat groot genoeg is voor een regulier toilet? Dan kun je binnen deze desbetreffende kamer een normaal of verhoogd wandcloset plaatsen. 

Een inbouwreservoir 

Bij een regulier of verhoogd wandcloset hoort een inbouwreservoir. Dit inbouwreservoir wordt weggewerkt in de muur waardoor dit inbouwreservoir verder niet meer zichtbaar is. Met een wandcloset kun je de desbetreffende ruimte waar jij een wc wilt plaatsen een erg modern design geven. Een wandcloset is eigenlijk een vervanger voor een hangend toilet. Het toilet hangt dus aan een frame dat in de muur is bevestigd. 

Een wandcloset van Sanispecials 

Een van de bedrijven dat wandclosets aanbiedt is Sanispecials. Dit bedrijf is zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden echte experts op het gebied van sanitair en wales wat hierbij komt kijken. De experts van dit bedrijf hebben echte passie voor het werk dat zij uitvoeren en hebben erg veel kennis en ervaring op het gebied van sanitair. Deze experts kunnen jou daarom uitermate goed advies bieden op het gebied van sanitair. Zo kun je bij deze expert terecht met al jouw vragen en persoonlijke wensen voor een verhoogd wandcloset. 

De garantie van Sanispecials

Sanispecials biedt een enorm assortiment waardoor je een zeer ruime keuze zult hebben. Bij Sanispecials worden er alleen producten via de webwinkel verkocht die een geldige fabrieksgarantie hebben. Zij hebben binnen het leveringsprogramma meer dan 1200 fabrikanten met uiteenlopende garantietermijnen.