Taxaties in Utrecht door een makelaar van Gusto Casa

Logo-Gusto-Casa

Een taxateur stelt een taxatierapport op waarin de marktwaarde van de getaxeerde woning staat. De deze taxatie wordt er rekening gehouden met meerdere aspecten zoals: de staat van de woning, het woonoppervlakte, de luxe & afwerking, de ligging van de woning en de planologische ontwikkelingen. Voor taxaties Utrecht ben je bij de makelaardij Gusto Casa aan het juiste adres. Een makelaar moet de wijk van de woning namelijk erg goed kennen voor het opstellen van een goed taxatierapport. 

Waarom kiezen voor een taxateur van Gusto Casa?

Het is belangrijk dat een taxateur de wijk waarin de woning staat goed kent omdat de taxateur vergelijkbare woning dagelijks ziet en daarom weet wat er in de wijk speelt. Het is daarom dus niet alleen belangrijk om naar het woonoppervlak van de woning te kijken maar ook of de woningen in de wijk geliefd zijn op de huizenmarkt. Een taxateur kan dienen voor en taxatie van een nieuwe woning, jouw huidige woning en voor op opstellen van een taxatie voor een verbouwing en of verdeling. De taxateur zal onafhankelijk moeten zijn en vanaf de standplaats van de makelaardij mogen zij hemelsbreed tot 10 km woningen taxeren. Voor taxaties Utrecht is er echter een uitzondering. De makelaardijen in Utrecht mogen tot 20 km hemelsbreed woning taxeren. Een taxateur mag daarom woning in Amersfoort taxeren maar niet andersom. Een taxateur mag niet jouw aankoopmakelaar zijn en ook niet de verkoop koopmakelaar. In het stroomschema van de NRVT kun je zien of de taxateur die jij hebt gekozen ook daadwerkelijk de woning die jij voor ogen hebt mag taxeren. 

Een kennismakingsgesprek met een van de makelaars van Gusto Casa 

Wanneer de informatie op de website van deze makelaar jou aanspreekt kun je contact opnemen voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen al jouw persoonlijke wensen bespreken worden en wat de taxateur van deze makelaar voor jou kan betekenen.