Snel huis verkopen

Ken je iemand in je omgeving die graag zijn of haar huis snel wilt verkopen? Misschien een nieuwe baan ergens anders, gezinsuitbreiding of minder leuke redenen zoals een sterfte? Ik heb voor jullie de oplossing.

In Breda zit een bedrijf dat Snelhuisverkopen.nl heet. Zoals de naam doet vermoeden zijn ze werkzaam in de vastgoedsector. Maar wat je niet uit de naam kunt halen is de mate van professionaliteit en klantvriendelijkheid die ze hanteren.

Een goede vriend en vriendin van mij hebben namelijk via Snelhuisverkopen.nl hun huis verkocht vorige week. En ze zijn er niets dan positief over. Snelhuisverkopen.nl heeft zelf hun huis opgekocht en voor een goed bod. Ze boden namelijk tussen de 75 en 85 procent van de waarde. En aangezien ze al mooi wat hadden afgelost op de hypotheek hebben ze er een leuk bedrag voor gekregen.

Ze vertelden me ook dat ze geen bijkomende kosten hadden en dat ze zelf helemaal niets hebben geregeld. Snelhuisverkopen.nl had alles van A tot Z voor hun overgenomen.

Dus op aanraden van mijn vrienden zou ik Snelhuisverkopen.nl eens contacteren als je ook je woning wilt verkopen, maar dan zonder torenhoge kosten van een reguliere makelaar.