Sleutelkluis voor sleutelbeheer

sleutelkast-traka-21

We kennen allemaal wel de sleutelkluisjes die veel mensen aan hun gevel hebben hangen. Deze kluisjes zijn bedoeld om sleutels in op te bergen zodat familieleden of de thuiszorg binnen kan komen. Maar een onder het woord sleutelkluis valt nog een type kluis. Sleutelkluizen zijn namelijk ook beschikbaar in groter formaat, dit is erg handig voor het zakelijk gebruik. In deze blog zullen we je alles vertellen over het zakelijk gebruik van een sleutelkluis en wat voor soorten sleutelkluizen er beschikbaar zijn.

Sleutelkluis met code

Er zijn een hoop sleutelkluizen beschikbaar die met een code te openen zijn. Een sleutelkluis met codepaneel is erg handig voor bijvoorbeeld een garage, fietsenmaker of autodealer. Je kan van 24 sleutels tot wel 120 sleutels opbergen in de verschillende typen sleutelkluizen met codepaneel. Daarnaast is dit type sleutelkluis ook nog vaak te openen met een noodslot voor als de batterijen van het codepaneel leeg zijn.

Elektronische sleutelkluis

Er zijn tegenwoordig ook elektronische sleutelkluizen beschikbaar voor een waar sleutelbeheersysteem. Via een touchscreen kan er met een code de kast geopend worden. Omdat de sleutels met speciale sleutelhangers in de kast vast zitten kan er per code bepaald worden welke sleutels vrijgegeven worden. Door bijvoorbeeld iedere werkgever een speciale code te geven kan hij of zij maar één sleutel meenemen.

Hopelijk hebben we je genoeg bijgebracht over de mogelijkheden van een sleutelkluis voor sleutelbeheer.