Op maat gemaakte meubels naar jouw wensen

Kast naar jouw wensen

Voor ons nieuwe huis wil ik op maat gemaakte meubels. Ik heb al zoveel meubelzaken gezien maar ik vind nergens meubels die ik echt mooi vind. Ik heb een bepaald idee in mijn hoofd maar de standaard collecties hebben dat niet. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheden voor maatwerk.

Op maat gemaakte meubels van Wortman Meubelen

Op maat gemaakte meubelsIn mijn zoektocht op internet kwam ik terecht bij Wortman Meubelen in Alphen aan den Rijn. Dat is in de buurt dus ik besloot om eens langs te gaan in de showroom. Hier vind je al een grote collectie meubels. Van tafels en kasten tot bankstellen en bedden. Maar ook deze collectie voldeed niet helemaal aan mijn wensen. Gelukkig kwam er al snel een adviseur naar me toe om me te helpen. Er was genoeg tijd om alles met hem te bespreken en dat was heel erg fijn.

Minder snel op uitgekeken

Advies maatwerkAl mijn vragen over op maat gemaakte meubels kon ik stellen. Op basis van mijn wensen kreeg ik al een voorlopige prijsopgave en dat viel me reuze mee. Het is natuurlijk iets duurder dan wanneer je een meubelstuk uit de standaard collectie koopt maar dat is logisch. Het viel me echter mee hoeveel meer. Bovendien raak je op een maatwerk meubelstuk veel minder snel uitgekeken dan op een meubel wat net niet helemaal is wat je zoekt. Dat net niet helemaal goed past of net niet je smaak is. Ik ken mezelf, ik zou daar snel op uitgekeken raken. Voor mij is het de meerprijs dus meer dan waard.

Van offerte tot levering

Na de eerste prijsopgave maken ze de definitieve offerte. Als je hiermee akkoord bent dan wordt er op basis van jouw wensen een schets gemaakt. Is dit ook akkoord dan volgend de bouwtekeningen en wordt jouw meubelstuk gemaakt. Hoelang de levertijd is, is afhankelijk van jouw wensen. Hierover kan de adviseur je meer vertellen.