Maak je eigen unieke gevel

soorten gevelbekleding

Een gevel is het eerste aanzicht van je bedrijf of je woning, naast dat de deze er mooi uit moet zien is het ook goed dat je aan de duurzaamheid denkt. Met de verschillende materialen zoals, hout, metaal, steen en kunststof heb je de mogelijkheid een gebouw een uitstraling te geven die erbij past. Verschillende kleuren en structuren vind je terug in het assortiment, ieder materiaal heeft zo zijn unieke eigenschappen. De soorten gevelbekleding geven je de zekerheid, dat je altijd iets moois vindt. 

soorten gevelbekleding

Geschikt voor zomer en winter

Wanneer je gebruik maakt van verschillende soorten gevelbekleding, moet je er ook rekening mee houden dat de bekleding weer en wind moet doorstaan. De houten gevelbekleding garandeert dit door de manier van bevestigen, door de ruimte die wordt vrijgehouden voor de ventilatie, kan er gegarandeerd worden dat je jaren plezier van je gevelbekleding hebt. Vocht afvoeren is een van de belangrijkste punten bij het aanbrengen van gevelbeplating. Ook de kunststof beplating heeft zo zijn goede eigenschappen.

Kunststof gevelbeplating

Onder de soorten gevelbekleding zijn er ook kunststof panelen om je gebouw of woning een prachtige uitstraling te geven. Het is zelfs mogelijk, om een steenmotief te kiezen, op deze manier heb je de uitstraling alsof je een gemetselde muur hebt. Voordeel hierbij is dat je niet het onderhoud ervan hebt, de panelen zijn onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen met water. Bij de panelen is er ook gebruik gemaakt van een speciale coating die de panelen beschermd tegen UV licht, hierdoor blijven de panelen lang mooi van kleur.