Kärcher Stoomreiniger

Kärcher Stoomreiniger

Een stoomreiniger is ideaal voor een groot aantal klussen in huis. Vooral de moeilijke bereikbare plekken worden met de Kärcher stoomreiniger weer prima schoon. Een stoomreiniger kan zowel binnen- als buitenshuis worden gebruikt. Alles wordt brandschoon zonder dat er gebruik wordt gemaakt van chemische middelen. Virussen (coronavirus) wordt voor 99.9 % gedood. Geeft geweldige resultaten bij het reinigen van vloeren, badkamers en keukens.

Kenmerken van de stoomreiniger

Kärcher Stoomreiniger

Er is voor het gebruik van de stoomreiniger alleen water en elektriciteit nodig om op de juiste manier zijn werk te doen. Géén schoonmaakmiddelen en andere chemische preparaten nodig. De Kärcher stoomreiniger is een milieuvriendelijk en duurzaam product. Bacteriën en virussen gaan dood door de hoge stoomtemperatuur en geven een blinkend schoon oppervlak. Er blijven geen stoffen achter. Nare geurtjes verdwijnen en kalkresten, olie en vet worden losgeweekt. Gemakkelijk naderhand met een doek te verwijderen.

Stoomreiniger aanschaffen

Een stoomreiniger is een product wat op simpele wijze online kan worden aangeschaft.

Er zijn een aantal variaties die allemaal een hoogwaardig product laten zien met vele mogelijkheden. De Kärcher SC1 is een compacte handstomer, die ideaal is om snel kleine schoonmaakklusjes tussendoor te doen. Een ruimtebesparend artikel wat alle soorten vuil op deskundige wijze laat verdwijnen. Deze stoomreiniger kan online worden aangeschaft voor nog geen 80 euro.

Kärcher Stoomreiniger

De Kärcher SC2 Easyfix is een wat meer uitgebreid model reiniger. Deze alles in één stoomreiniger kan zelfs worden ingezet om hardnekkige kalkaanslag te laten verdwijnen. Een krachtpatser die je met slechts twee standen kunt regelen. Plinten, afzuigkappen en andere huishoudelijke artikelen die snel vet worden, zullen weer helemaal schoon en vetvrij zijn na een schoonmaakbeurt.

Elke stoomreiniger van Kärcher is een uniek apparaat. Er zijn stoomreinigers van Kärcher vanaf SC1 t/m SC5 verkrijgbaar. Verschillende hulpstukken maken het mogelijk om nog beter bij onbereikbare plekken te komen. Kijk voor alle informatie op de website van Toolnation.nl