Inbouwzwembad in jouw eigen tuin hebben?

inbouwzwembad

Ben jij op zoek naar een mooie inbouwzwembad, dan ben je bij NieuwAtlantis aan het juiste adres. In deinbouwzwembad showroom van dit bedrijf kan je al veel mogelijkheden bekijken. Wil jij een eigen ontwerp laten maken, ook dat is hier mogelijk. Wij waren op zoek naar een klein zwembad in onze garage. Deze schuur staat al jaren werkloos in onze achtertuin. Toen wij op een zwoel avond buiten zaten, maakte één van onze kinderen de opmerking om hier een zwembad in te plaatsen. Op dat moment schoten wij in de lach, maar dit heeft ons wel aan het denken gezet. 

Na deze opmerking zijn wij op zoek gegaan naar een bedrijf die deze wens eventueel zal kunnen realiseren. Op het internet kwamen wij bij bovenstaand bedrijf uit en meteen hebben wij hier een afspraak gemaakt.

Zeer leuke ideeën voor een inbouwzwembad gekregen

inbouwzwembadOnze garage heeft tegenwoordig weer een doel. Sinds de opmerking van onze zoon, hebben wij hier een inbouwzwembad in laten maken. Nu kunnen wij heerlijk, elk moment van de dag genieten van ons eigen zwembad. Ook bij wat slechter weer kunnen wij lekker een paar baantjes gaan zwemmen. Zo heeft de garage toch weer nut gekregen en is geen opslag plaats meer van rommel. 

Dankzij NieuwAtlantis is onze wens in vervulling gegaan. Zij hebben het ontwerp gemaakt en uiteindelijk het bad laten maken. Inmiddels hebben wij ook al een bestelling voor een sauna bij dit bedrijf gedaan, want ook dat is hier mogelijk. Zo hebben wij van onze oude garage een splinter nieuw onderkomen laten maken. Een wellnes onderkomen noemen wij het nu. Want wij kunnen hier nu heerlijk in ontspannen. 

Ben jij inmiddels ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die je bij dit bedrijf kan krijgen, neem dan contact met hun op. Wie weet kan jij deze zomer ook lekker zwemmen in jouw eigen zwembad.