Houdt uw spa schoon met middelen van Bodyfit

Veilig zwemwater

Bodyfit is een gerenommeerd aanbieder van verschillende schoonmaakmiddelen voor spa’s. Naast deze schoonmaakmiddelen verkoopt de organisatie een groot aantal andere producten, die te maken hebben met beauty en wellness. Een van de schoonmaakmiddelen die Bodyfit aanbiedt, is AquaFinesse. Dit middel is een baanbrekend alles-in-een onderhoudsproduct, waarmee uw spa langer naar behoren zal blijven werken. U kunt het middel als een alternatief voor chloor gebruiken. Juist het feit dat AquaFinesse het gebruik van chloor overbodig maakt, zorgt dat steeds meer mensen op dit middel overstappen. Chloor heeft een nare geur, wat niet past bij de ontspanning die een spa u doorgaans biedt! In dit artikel vertellen we u meer over dit reinigingsmiddel.

Bodyfit

Bodyfit introduceert een baanbrekend reinigingsproduct

Zoals reeds beschreven werd, kan AquaFinesse als een vervanger voor chloor in uw spa gebruikt worden. Het middel zorgt voor kristalhelder, volledig schoon en geurloos water in uw spa. U hoeft het middel slechts eenmaal per week te gebruiken om van een optimaal resultaat te profiteren. Naast het feit dat dit middel het water schoonhoudt, zorgt het middel ook voor het voorkomen van kalkopbouw aan de verwarming, pompen en gladde wanden van uw spa. Zo blijft de spa langer energiezuiniger werken. Kalkaanslag kan het rendement van uw spa immers verminderen. Losse onderdelen van de spa hoeven pas veel later vervangen te worden.

Aquafinesse

Een duurzame toekomst met AquaFinesse

Met AquaFinesse van Bodyfit gaat u een duurzame toekomst tegemoet. Het pakket, wat u heel eenvoudig online kunt bestellen, biedt u voldoende van dit reinigingsmiddel om uw spa zeker drie tot zes maanden schoon te houden. Het is afhankelijk van de grootte van uw spa, hoeveel u per keer nodig heeft om uw spa schoon en kalkvrij te houden. Standaard krijgt u een maatbeker en een dispenser bij dit pakket.