Holland Warmte CV Ketels, kwaliteit!

Holland Warmte CV Ketels

Holland Warmte CV Ketels zijn de beste in zijn klasse! Bij dit bedrijf vind je namelijk een tal van geweldige ketels. Bovendien wordt het ook nog eens door dit bedrijf gemonteerd, wat wil je nog meer?Holland Warmte CV Ketels

Goede service en aantrekkelijke prijzen!

Voor enkele weken terug wilde ik de verwarming voor de eerste keer weer aanzetten. Nu is daar op zich niks mis mee aangezien het buiten steeds kouder wordt. Echter begon ik na een half uurtje te merken dat het maar niet warmer werd in huis. Door aan de verwarming zelf te voelen merkte ik meteen op dat deze nog steeds ijskoud was. Uiteindelijk ben ik op zolder naar de ketel gaan kijken, daar hangt hij namelijk, en kwam tot de conclusie dat deze een fout code aan gaf. Door een beetje op het internet rond te gaan zoeken kon ik deze code achterhalen. Helaas konden wij het niet zelf repareren. Zodoende zijn wij gaan zoeken naar een bedrijf die dit wel kan doen. In de tussentijd had ik de kaarsen al in huis aangestoken om het maar een beetje warm te krijgen. Douchen ging natuurlijk ook niet vanwege de ketel.

Holland Warmte CV KetelsHolland warmte CV ketels zijn geweldig!

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Holland Warmte. Bij dit bedrijf vind je een tal van CV ketels die van goede kwaliteit zijn. Bovendien voeren zij ook de onderhoud uit en dat is wel zo prettig. Nu hebben wij met onze ketel geregeld problemen gehad. Zo hebben wij ervoor gekozen om bij dit bedrijf een nieuwe aan te schaffen en het ook direct te laten monteren. Nog geen dag later stonden zij al bij ons op de stoep om het oude spul te vervangen voor het nieuwe. Hier ben ik onwijs tevreden over en met plezier zet ik nu de verwarming aan!