Meer sneeuw of veel meer sneeuw?

landal oostenrijk

Oostenrijk is het hele jaar door eigenlijk een droombestemming voor velen. Misschien denken de meeste mensen nog steeds aan wintersport als ze Oostenrijk horen, maar in de zomermaanden is er net zo veel te beleven! Het ligt eraan wanneer je vrij weet te krijgen en of je de sneeuw liever ver weg op de bergtoppen hebt of heel dichtbij onder je skis. Als je met kinderen op vakantie gaat, is waarschijnlijk een mooie vakantie naar Landal Oostenrijk perfect voor jullie!

landal oostenrijk

Vorarlberg

Deelstaat Vorarlberg ligt het dichtst bij Nederland, als je met de auto op vakantie gaat. Deze deelstaat zit vol met prachtige vakantieparken inclusief een geweldig uitzicht! Landal Brandnertal heeft onder andere een verwarmd zwembad, jacuzzi’s en sauna’s met een prachtig uitzicht over de bergtoppen. Voor de kinderen is er een uitgebreid animatieprogramma, zo hoeft niemand zich te vervelen. In de winter krijg je naast deze activiteiten natuurlijk ook nog de wintersport erbij! 

Landal Hochmontafon heeft in de zomer en in de winter veel te bieden. In de zomer kun je genieten van onder andere wandelen, fietsen en paragliden. Zodra de sneeuw alles bedekt met een laagje poeder kun je ook losgaan op de skis! In de buurt ligt het skigebied Gargellen, en als je wat meer kilometers aflegt kom je in de beroemde skiregio Silvretta-Montafon uit. 

Verder naar Karinthië

Heb je wat meer reistijd over om de ideale bestemming in Oostenrijk te ontdekken? In de deelstaat Karinthië ligt dan Landal Katschberg voor je klaar! Met een overdekt zwembad, trampolines en tafeltennis hebben de kinderen ook altijd wat te doen. Avonturenpark Katschberg ligt ook niet ver van dit vakantiepark, dus de echte avonturiers komen ook aan hun trekken. 

Landal Oostenrijk biedt prachtige bestemmingen aan met veel activiteiten voor jong en oud. In de winter kun je op de klassieke wintersportvakanties en in de zomer geniet je van de prachtige groene natuur!