Citroenboompje

Lees hier over een citroenboompje van Tropic trees. Citroenboompjes zijn ronduit universeel. Het boompje kan binnen in huis of kantoor staan, maar ook buiten, en sommigen zijn winterhard. Het is zelden dat een boompje daadwerkelijk overal kan staan. Het is daarom ook zo’n leuk geschenk. De ontvanger kan het plaatsen waar hij of zij het wil. Het is ideaal in een pot op het balkon, in de grond in de tuin, of ergens in een hoek van de kamer op een sierlijk tafeltje. Als een soort van bonus geeft het citroenboompje een heerlijke geur af, en natuurlijk is citroenen hebben altijd nuttig en een uitkomst.

Tropic trees heeft meer mooie boompjes in het assortiment

Een citroenboompje is dus overal te plaatsen, maar daarvan zijn er meer. Op de site van tropic trees kun je bovenaan selecteren zoals vijg, palm, olijf, en nog meer. Niet alle boompjes zijn zo makkelijk dan de citrus die ook in de rij staat, maar het merendeel kan iemand zonder groene vingers makkelijk onderhouden. Bij alle boompjes staan instructies wat het boompje kan verdragen, in welke omstandigheden het kan staan, en hoe het onderhouden moet worden. Het is onvoorstelbaar dat tropische (in ieder geval subtropische) planten en boompjes het zo goed kunnen doen in ons koude en natte Nederland.

Tropic trees heeft ook een flinke collectie kamerplanten

Naast de vele boompjes, struiken, struiken op stam, heeft Tropic trees een enorm aanbod aan kamerplanten. Omdat de citrus ook binnen kan staan kan ook daarop een keuze komen. Enkel niet iedere kamerplant geeft zo’n extreem heerlijke geur af dan een boompje waar citroenen aanhangen. Zelden of nooit kun je iets van een kamerplant eten. Op de site staat ook nog de rubriek overig, en daar staan hele bijzondere boompjes, planten en struiken. Als je alles afgaat dan moet er iets voor je gading tussen zitten. Tegen een lage prijs, dat kan Tropic trees doen omdat zij importeur zijn, kun je van alles kopen.