Beton cire

Het is tijd om je woning volledig op te pimpen. Je wilt je badkamer, woonkamer, keuken, wc of slaapkamer graag veranderen en een nieuwe look geven. Dan ben je bij ons bij het juiste adres. De beton cire beschikt over uw wensen. Beton cire is ideaal voor alle ruimtes. Je kunt het ook gebruiken voor je meubels, op vloeren of voor het aanrecht in de keuken. Het creëert een mooie en luxe sfeer. Je interieur inrichten begint natuurlijk met het kiezen van de juiste kleuren. Elke bewoner heeft een eigen voorkeur en wensen wat betreft de kleurkeuze. Bij onze website kun je terecht voor een breed gamma aan kleuren.

Tips voor kleurkeuze van beton cire

Elke kleur is anders en zorgt daarom voor een andere sfeer in je interieur. Lichte, aardse kleuren zorgen voor meer ruimte. Donkere kleuren zorgen juist voor een meer intiemer sfeer. Soms is het verstandiger om dezelfde kleur te gebruiken voor zowel de vloer, de muren en het plafond. Er bestaan zowel koele als warme kleuren. Wit en graphite zijn koele kleuren. Bruin en gravel zijn warme kleuren. Je kunt een combinatie van koele en warme kleuren gebruiken in je woning. Het kiezen van de juiste kleuren is erg belangrijk aangezien het de sfeer van een bepaalde kamer kan veranderen. Je kan de gehele uitstraling van je woning bepalen met de kleurkeuze.

Online bestellen

Je kan bij de beton cire shop eenvoudig online bestellen. Het juiste adres is www.betonstunter.nl. Wij hebben alles klaarliggen. Je kan zelf kiezen welke kleur je wilt en geeft deze door aan ons zodat wij het in orde maken. Voor verdere informatie kun je op de website kijken. De levertijd is zeer snel. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen of opmerking. De klantenservice staat klaar. Wij helpen jou graag verder en zijn bereid om jou passend advies te geven.