Waarom een metalen barkruk?

metalen barkruk

Er zijn zoveel verschillende soorten barkrukken dat je waarschijnlijk gewoon niet weet welke barkruk het beste bij jou past. Maar naast een barkruk kiezen vanaf het uiterlijk gezien moet je ook rekening houden met andere factoren. Zo moet je rekening houden met de hoogte van je bartafel, want daar baseer je je hoogte van je barkruk op. 

Maar zo heb je door de allerlei soorten barkrukken, ook verschillende materialen waar de barkruk van gemaakt is. En het kiezen van wellicht de juiste kleur bij jouw interieur. Zo heb je houten barkrukken, maar je kan ook kiezen voor een metalen barkruk. Zo is er uiteindelijk voor ieder wat wils!

metalen barkruk

Een metalen barkruk

Metaal is een materiaal die de mogelijkheid biedt om vele verschillende vormen te creëren en daardoor kan je dus weer creatief zijn en verschillende soorten barkrukken van metaal maken. Uiteraard bestaat negen van de tien keer de onderkant van de metalen barkruk uit metaal en niet de zitting, want een metalen barkruk moet wel comfortabel blijven om op te zitten. Daardoor zal de zitting altijd gestoffeerd zijn. 

De onderkant van een metalen barkruk kun je ook nog kiezen, want je kan kiezen uit een barkruk met vier poten, maar je kan ook gewoon een metalen voet kiezen. Ook kan je nog kiezen bij een barkruk of je wel of geen rugleuning wilt.