Moet je een verpleegsterhorloge kopen?

Als je een verpleegster bent en moeite hebt om de tijd bij te houden, kun je het beste een zorghorloge voor verpleegsters kopen. Werken in zorginstellingen kan erg streng zijn als het om accessoires gaat. Horloges zijn niet toegestaan ​​omdat ze te dicht bij de hand zitten. Bij het controleren van patiënten gebruiken verpleegkundigen veel hun handen. Dat betekent dat het horloge ook aan de patiënt kan worden blootgesteld. Wanneer het horloge wordt blootgesteld aan patiënten, kan het bacteriën van deze patiënten oplopen. Wanneer de verpleegster de volgende patiënt controleert, kunnen ze mogelijk de bacteriën verspreiden die ze van de eerste patiënten hebben opgelopen. Dat kan heel riskant zijn, vooral als je werkt aan een patiënt die zeer besmettelijk is. Verpleegkundige horloges zijn gemaakt van eenvoudige producten die gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt en niet te veel bacteriën aantrekken, in tegenstelling tot andere materialen zoals sieraden.

Zijn verpleegsterhorloges duur?

De meeste verpleegstershorloges zijn niet zo duur als andere normale elegante horloges. Er wordt gebruik gemaakt van eenvoudige materialen die niet al te veel kosten. Bovendien zijn deze verpleegstershorloges er in verschillende vormen, maten en stijlen. Je hebt dus nog steeds de vrijheid om te gaan voor het uiterlijk van het horloge dat je voorkeur heeft. Er zijn verschillende soorten verpleegstershorloges met verschillende prijsklassen. Als u een canvas probeert te maken, kunt u er misschien een vinden met een concurrerende prijs die past bij uw budget. Verpleegkundige horloges kunnen zowel in een analoog type horloge als in een digitale smartwatch worden geleverd. Mocht je interesse hebben om voor jezelf een verpleegstershorloge te kopen, bekijk onze webshop.

Is het moeilijk om een ​​horloge aan je kleding te bevestigen?

Helemaal niet. Verpleegkundige horloges zijn speciaal ontworpen voor verpleegkundigen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u omgekeerd naar uw horloge kijkt terwijl het aan uw kleding is bevestigd. Omdat verpleegstershorloges een omgekeerde wijzerplaat hebben, kunt u gemakkelijk de tijd aflezen tijdens het dragen. Je zult misschien niet eens ervaren dat het voor die tijd ongemakkelijk is om naar je borst te kijken. Het kan voorlopig heel wat gemakkelijker zijn om uw borstkas te controleren in plaats van uw pols. Bovendien hoef je je tijdens het werk geen zorgen te maken over de ergernis van een accessoire aan je hand.