Wat zijn de voordelen van de designmeubels IJcoon?

Woonkamer

Voor mensen die houden van design (en dat zijn er vandaag de dag uiteraard best wel wat) spreekt het voor zich dat het aanschaffen van designmeubels een absolute aanrader kan zijn. Eén van de mogelijkheden waar je wat dit betreft voor kan kiezen zijn de prachtige en ronduit unieke designmeubels IJcoon. Voor deze meubels evenals accessoires voor in je interieur geldt dat ze niet alleen mooi zijn van eenvoud, maar bovendien ook ronduit tijdloos en iconisch. Voor al deze verschillende meubels geldt bovendien dat ze over hun eigen, specifieke beeldtaal beschikken. Ben jij ook benieuwd om hier meer over te ontdekken? Neem dan zeker onderstaande informatie door!

Ontworpen door Nederlandse ontwerpers 

Eén van de voornaamste redenen waarom designmeubels IJcoon door de jaren heen zo populair zijn geworden heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat ze ontworpen zijn door Nederlandse ontwerpers. Het gaat hierbij niet alleen om Tom Dissel, maar ook om Timon Scholten. De kans is bijzonder groot dat je al eens eerder over deze mensen hebt gehoord. Eerder waren zijn dan ook reeds aan de slag voor tal van andere interieurmerken zoals met name: 

  • Design on Stock;
  • Eyye;
  • Label;
  • Gelderland;
  • Zuiver;
  • DutZ Collection;

Na de nodige ervaringen te hebben opgedaan bij de hierboven aangehaalde merken was de tijd duidelijk aangebroken om zelf de meubelindustrie te veroveren met hun eigen visie en creaties. Dit vanuit de gedachte of overtuiging dat iedereen het verdient om een IJcoon in huis te hebben staan!

Designmeubels IJcoon zijn ook altijd ecologisch verantwoord 

Vandaag de dag is het voor veel mensen belangrijk om zich bewust te zijn van de ecologische voetafdruk waarvan sprake is bij de merken waar men gebruik van maakt. Op dit vlak kan er worden vastgesteld dat de gemiddelde voetafdruk van Nederlanders 5 hectare bedraagt. Het merk IJcoon heeft alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat haar voetafdruk zo klein mogelijk kan worden gehouden. Dit doet ze door ervoor te zorgen dat alle designmeubels zo dicht mogelijk bij huis worden geproduceerd. Op deze manier slaagt het merk er niet alleen in om grip te houden op het ontwerpproces, daarnaast kan de voetafdruk van het label hierdoor zeer beperkt worden gehouden.

Woonkamer

De hoekbanken van designmeubels IJcoon, razend populair! 

Het aanbod met designmeubels IJcoon is uiteraard als behoorlijk uitgebreid en divers te bestempelen. Dit gezegd hebbende zijn het vooral de hoekbanken die het in de praktijk uitstekend blijken te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan de ‘Rolls’. Voor deze bank geldt dat ze in eerste instantie een absolute lust is voor het oog. Dat is echter niet alles, want deze fluffy bank bied je ook nog eens een geweldig zitcomfort om van te genieten. 

Kenmerkend voor deze bank is dat je ze zelf samen kan stellen door middel van verschillende elementen. Het is mogelijk om deze elementen los in de ruimte aan elkaar te plaatsen. Wil je liever geen elementenbank, maar toch eerder een vaste bank? Ook dat is helemaal geen probleem. Binnen het aanbod met designmeubels IJcoon is het immers zo dat je ook verschillende vaste Rolls banken terug kan vinden. Denk hierbij dan concreet aan een 2,5, een 3 of een 4 zitbank.

Klik hier als je meer informatie zoekt.