Bureau op maat: iets voor u?

Verstelbaar bureau

Standaard bureaus passen lang niet iedereen. Dat rug en nekklachten bij personeel op

kantoor veelvuldig voorkomt is voor de meeste mensen geen nieuws. Een bureau op maat , dat precies op de juiste hoogte gezet kan worden kan uitkomst bieden. Zitten op ideale hoogte, en zelfs staan is een mogelijkheid. Te lang stilzitten of staan is niet goed voor het lichaam. Afwisselen is een stuk gezonder. Bovendien stimuleert zo’n desk beweging. Mensen die gedeeltelijk staand werken lopen vaker een rondje. En bewegende medewerkers zijn gezonde medewerkers. Een bureau op maat kent alleen maar voordelen. Hoe u zo’n bureau kunt aanschaffen, is in de volgende alinea te lezen.

Waar een bureau op maat kopen

Om een bureau op maat te kopen, kunt u het beste contact opnemen met iemand die de juiste informatie heeft. Er zijn verschillende modellen te koop, zowel ronde als vierkante. Ons aanbod bureaus op maat is groot. Dat heeft ertoe geleid dat onze organisatie een mooie groei heeft doorgemaakt. Eigenlijk is het koopproces soortgelijk aan het kopen van een normaal bureau. U kunt voor alle opties terecht. Een bureau op maat is bevorderlijk voor gezondheid en productiviteit. Daar kunt u van op aan. Het verbeteren van kantooromstandigheden is voor alle partijen bevorderlijk, om problemen te voorkomen. Gezond, blij personeel werkt ook harder.

Goed voor gezondheid en productiviteit

Een bureau op maat promoot bewegen. Bovendien zijn een gezonde zithouding en zithoek essentieel voor een goede gezondheid, zeker bij kantoordagen van 6 tot 8 uur. Er zijn bureaus in verschillende soorten hout. Goedkopere modellen zoals triplex en ook duurdere houtsoorten zoals eiken. Er zijn opties in ieder budget, in iedere maat. Een bureau op maat is voor iedereen de beste optie. Los van de gezondheid is een bureau op maat natuurlijk erg mooi. Bovendien vergroot het de productiviteit, een onderzoek beweert zelfs met 45 procent. Medewerkers met een bureau op maat, zijn gelukkiger, gezonder en werken daardoor harder en met meer plezier. Doe uzelf en uw werknemers een plezier met een bureau op maat.