Tip voor goede waterbedden in Rotterdam

Logo-Beddenspecialist-Hendriksen

Mijn vader had tot voor hen erg vaak last van zijn rug wanneer hij in de ochtend opstond. Het leek ons daarom ook een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar waterbedden Rotterdam om een bedrijf te vinden die goede bedden aanbiedt. 

Hendriksen Slaapcomfort zijn echte kenners op het gebied van bedden 

Toen we op het internet op zoek gingen naar waterbedden Rotterdam kregen we zeer veel zoekresultaten van veel verschillende bedrijven die bedden aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van hendriksen Slotconcert ons beide het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat veel aantrekkelijke informatie. Op de website is zeer veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook staat er op de website vermeld dat het echte kenners zijn op het gebied van bedden. Na het lezen van de informatie besloten we ook een bezoek aan de showroom te brengen om de bedden die het bedrijf aanbiedt te bekijken en te proefliggen. 

hendriksen

Zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen door een van de verkopers 

In de showroom werden we  al erg snel en zeer vriendelijk geholpen door een van de verkopers. De verkoper na uitgebreid de tijd om samen met ons  een aantal bedden te bekijken. Nadat we een aantal bedden hadden bekeken en met elkaar hadden vergeleken besloot mijn vader over te gaan tot een aankoop. Het bed is inmiddels geleverd en mijn vader staat nu niet meer op mijn rugklachten zoals voorheen. Daarom zijn we ook zeer tevreden over Hendriksen Slaapcomfort.